Categorii

Politica de confidentialitate

Accesul la pagina web www.gazmagazin.ro de catre dumneavoastra se supune politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

De asemenea, numele site-urilor precum si insemnele grafice nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Imaginile publicate pe site au titlul de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). GAZ-MAGAZIN isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Informatiile furnizate catre GAZ-MAGAZIN sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume procesare si livrarea comenzilor, conform legilor in vigoare. GAZ-MAGAZIN nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, nu divulga datele furnizate de clientii sai. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata, daca trimite o solicitare in acest sens. GAZ-MAGAZIN isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

GAZ-MAGAZIN certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Cererea de NOTIFICARE PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL a fost depusa la ANSPDCP cu numarul la Registrul General: 6627/23.03.2015.

Prelucrarea notificata avand scopurile declarate la pct. 32, sectiunea IV, a fost inscrisa sub nr. 35173 in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

GAZ-MAGAZIN garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Scopul principal al colectarii datelor cu caracter personal consta in efectuarea operatiunilor economice de facturare, confirmarea comenzii, livrarea produselor comadate online si comunicarea de informatii despre site si produse. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii in care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice, nici una dintre informatiile primite de la GAZ-MAGAZIN.

Refuzul dvs. de a furniza datele personale determina neprocesarea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizata (persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, servicii de curierat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa: Str. Clujului, nr. 19, Buzau, Jud. Buzau, dest. SC ECOGAS DUAL FUEL SRL

Refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal.

Despre noi

Gaz Magazin este primul magazin virtual din Romania ce comercializeaza piese si accesorii pentru instalatii gpl auto. Aici gasesti o gama variata de filtre, piese si accesorii gpl de la toti marii producatori. La fiecare comanda beneficiezi de puncte de loialitate cu care mai apoi, la urmatoarele comenzi poti achizitiona produse la pret redus. Acordam transport gratuit prin curier pentru comenzi de minim 250 lei* sau transport prin curier la pret redus de 11 lei pentru comenzi de minim 100 lei. Plata produselor se poate face cash la livrare*, prin transfer bancar sau on-line cu cardul. (*pe teritoriul Romaniei)